O obrtu

O obrtu

Obrt „Europlast“ osnovan je 1998. godine , i od tada do 2010. godine uspješno razvija nekoliko različitih proizvodnih programa, koji se u osnovi mogu podijeliti u tri pravca, i to:

  • proizvodnja različitih proizvoda od armiranog poliestera
  • proizvodnja prikolica posebnih namjena
  • dorada kamiona za posebne namjene

Dugogodišnje proizvodno iskustvo, te proizvodnja praktički isključivo za zahtjevno EU – tržište dobra su garancija za kvalitetu  i dobre cijene naših proizvoda. Na početku razvojnog puta počeli smo sa samo 4 djelatnika , proizvodeći isključivo proizvode od armiranog poliestera. Nakon dvije godine , u kojima smo između ostalog proizvodili i plastične dijelove prikolica za prijevoz konja ,  u dogovoru s njemačkim partnerom, tvrkom Steinsberger GmbH, preuzeli smo i sastavljanje i montažu kompletnih prikolica za prijevoz konja. U međuvremenu smo, kontinuirano se razvijajući i povećavajući broj djelatnika ,  razvili 3 vlastita modela prikolica koje se uspješno prodaju na zahtjevnom EU – tržištu. Tvrtka trenutno zapošljava 32 djelatnika, s tim da je već sada jasno da će taj broj u ovoj godini i dalje rasti.  U bliskoj budućnosti namjera nam je bitnije povećati proizvodnju auto prikolica za prijevoz konja , te od njemačkog partnera preuzeti također i doradu kamiona za prijevoz konja. S tim u vezi , u ovoj godini namjeravamo postojeću opremu zamijeniti novom te kupiti još nove opreme koja će nam biti potrebna za novi Tipp prikolice

Krajem 2010. godine Europlast, uz prije navedene proizvodne programe, ulazi i u sferu strojne obrade metala, usporedno razvijajući poslovanje u obje branše. Uz konstantno učenje, napredovanje i ulaganje, kako u strojeve, tako i u djelatnike, Europlast velikom brzinom napreduje u sektoru strojne obrade, te se 2014. godine potpuno orijentira na to tržište.

Referentna lista tvrtki koje koriste naše proizvode i usluge  ( Harburg Freudenberger, Starco, Altrad Limex, Steinsberger) te zaista veliki interes  postojećih i novih kupaca daje nam pravo na optimizam i nadu za još bolje rezultate u budućnosti.

Comments are closed.